arrow_drop_up arrow_drop_down

infoRMATIE familieFOTOGRAFIE

Gezinsfoto's zoals jullie echt zijn, spontaan en ongedwongen vastgelegd door de kinderfotograaf van Delft

Jullie gewone dagelijks leven op bijzondere wijze vastgelegd

Documentaire fotoreportages Delft, Westland, Midden Delfland

niet poseren, maar lekker ongedwongen

Bij deze reportages mag iedereen lekker zichzelf zijn. Kinderen kunnen dus gewoon heerlijk spelen, gek doen, plezier maken! Misschien gaan jullie gaan samen koekjes bakken, boodschappen doen of naar de speeltuin/kinderboerderij; er is van alles mogelijk! We kunnen ook bij opa en oma op bezoek gaan, of zij komen gezellig bij jullie langs. En het mooiste van deze reportage is..... niemand hoeft te poseren!

GEEN STANDAARD FAMILIEPORTRET, WÉL FOTO'S ZOALS JULLIE ECHT ZIJN!

Documentaire familiefotograaf kinderfotograaf Delft Westland Midden Delfland

spontane familiefoto's

Ik fotografeer families op documentaire wijze in de vorm van Day in the life sessies, waarbij we samen herinneringen maken voor later... Een Day in the life sessie is te boeken als zwangerschapsreportage, newborn- of kraamreportage of als ongedwongen en spontane familieshoot.

Verwacht van mij geen standaard geposeerd familieportret; ik hou van ongedwongen en spontaan en ben altijd op zoek naar connectie. Kortom, ik leg graag vast hoe jullie als gezin écht zijn. Ik ben een 'storyteller'; ik vertel het verhaal van jullie als gezin op een sprankelende, spontane manier met frisse beelden.

Tijdens een Day in the Life fotoreportage fotografeer ik een dagdeel of een halve of hele dag uit jullie dagelijks leven. Bij een halve dag kan dat bijvoorbeeld zijn vanaf 's middags 15.00 uur tot het moment dat de kinderen naar bed gaan (of juist vanaf de ochtend). Bij een hele dag start ik 's ochtends; bijvoorbeeld vanaf het moment dat jullie opstaan tot aan het moment dat jullie samen op de bank ploffen en/of de kleintjes naar bed gaan.

CHECK MIJN PORTFOLIO

Documentaire day in the life fotoreportages Delft, Westland, Midden Delfland

ja, dat wil ik! 

Wanneer je denkt "Ja, dit is precies wat ik wil: ons gezin vastgelegd zoals we écht zijn", neem dan contact met me op. Samen kunnen we  de mogelijkheden bespreken en een datum prikken. 

Boek deze verfrissende vorm van familiefotografie


je kinderen (én partner) zullen je dankbaar zijn ;) 

tWIJFEL JE of dit iets voor je is? lEES DE ERVARING VAN ANDEREN

LIEVE WOORDEN

Familiefoto's op documentaire wijze, dus niet geposeerd maar zoals jullie echt zijn
Charlène van der Gaag

SANDRA IS BIJ ONS GEWEEST VOOR EEN DAY IN THE LIFE SHOOT. ZE KWAM ROND 15.00 UUR, NA HET SLAAPJE VAN DANI, ONS ZOONTJE. WE VONDEN HET WEL EEN KLEIN BEETJE SPANNEND, MAAR DIE SPANNING WAS HEEL SNEL WEG! SANDRA IS ERG RELAXED EN WE HADDEN NIET IN DE GATEN DAT ZE ER WAS. DANI GEDROEG ZICH NET ALS ANDERS, DIE WAS ER DUS OOK SNEL AAN GEWEND.

HET EINDRESULTAAT IS SUPER GAAF GEWORDEN!! WAT ZIJN WIJ ER BLIJ MEE. ZULKE FOTO'S MAAK JE ZELF NOOIT, DIT IS ERG LEUK VOOR LATER. OMDAT JE HET ZELF ZO DRUK HEBT VERGEET JE VAAK DEZE BIJZONDERE MOMENTEN, EEN FANTASTISCHE HERINNERING! WE GAAN EEN PAAR MOOIE FOTO'S INLIJSTEN. SANDRA, HEEL ERG BEDANKT HIERVOOR! 

Spontane documentaire familiefotografie Delft

Hiltje Groos

SANDRA KWAM BIJ ONS OP DE BOERDERIJ VOOR EEN DAY IN THE LIFE FOTOSESSIE. ALLES VERLIEP IN EEN ONTSPANNEN SFEER EN WIJ KONDEN ALS GEZIN GEWOON ONS DING DOEN ZOALS ALTIJD. WAT WAS HET EEN MOOIE ERVARING EN WAT HEEFT SANDRA PRACHTIGE FOTO'S GEMAAKT.

GEEN GEPOSEER, MAAR LEKKER SPONTAAN. VOOR DE KINDEREN WAS HET OOK SUPER OMDAT ZE NIET STIL HOEFDEN TE ZITTEN EN LEKKER HUN GANG KONDEN GAAN. WIJ HEBBEN ER EEN PRACHTIGE HERINNERING BIJ GEKREGEN! 

Day in the life fotografie voor foto's van je gezin zoals jullie echt zijn

Daphne Meiring

SANDRA IS BIJ ONS GEWEEST OM EEN STUKJE VAN DE DAG TE FOTOGRAFEREN. ZE KWAM LEKKER OP TIJD ZODAT HET WAKKER WORDEN HIERBIJ OOK OP DE FOTO KON KOMEN. DE KIDS KEKEN EERST NOG WAT NAAR DE CAMERA, MAAR BINNEN EEN HALF UUR WAS DIT NIET MEER AAN DE ORDE EN KWAMEN DE ECHTE FOTO'S.

SANDRA WAS GEDURENDE DE OCHTEND "ONZICHTBAAR" AANWEZIG EN WIJ DEDEN LEKKER ONS NORMALE DING. DAT BLIJKT OOK UIT DE FOTO'S, WANT ER ZITTEN NOGAL WAT FOTO'S BIJ WAARVAN JE GEEN IDEE HAD DAT DIE MOMENTEN OOK OP DE FOTO ZIJN GEKOMEN. GEWELDIG OM HET RESULTAAT TERUG TE ZIEN. VOOR ONS IS HET HEEL HERKENBAAR VAN "JA, DAT IS ROOS" OF "DAT IS EMMA ZOALS ZE ALTIJD IS". EEN PRACHTIG STUK WERK EN HET MOOISTE IS DAT HET ZULKE PURE EN ECHTE FOTO'S ZIJN. SANDRA, BEDANKT VOOR DIT WAARDEVOLLE STUKJE WERK!