arrow_drop_up arrow_drop_down

fotograaf voor ambitieuze ondernemers

Bedrijfsfotograaf en fotograaf voor ZZP Delft Westland en Midden-Delfland

impact maken met beelden

LAAT JEZELF ZIEN!

Sinds 2014 fotografeer ik ondernemers die hun bedrijf en zichzelf in de spotlight willen zetten. Wil jij online (beter) zichtbaar zijn? Super! Ik raad het je van harte aan; potentiële klanten willen namelijk graag zien met wie ze kunnen samenwerken. Ben je als ZZP’er op zoek naar een nieuwe profielfoto of naar een professioneel portret waarmee je je onderscheidt op je website, LinkedIn, Facebook of Instagram? Óf ga je gelijk ‘all in’ voor een complete beeldbank die je kunt inzetten voor je website en social media? Of wil je graag een evenement op professionele wijze laten vastleggen? Voor welke fotoshoot je ook kiest, ik help je graag! 

authentiek en ontspannen

Bedrijfsfotograaf en fotograaf voor ZZP Delft Westland en Midden-Delfland

Expert in ZICHTBAARHEID

Als zakelijk fotograaf verzorg ik professionele beelden voor ondernemers. Hierbij geef ik de voorkeur aan spontane, niet (al te) geposeerde fotografie met als resultaat sfeervolle foto's die passen bij jou als ondernemer en je bedrijf. We schieten naar keuze portretten, details en/of sfeerbeelden. Het resultaat: geen traditionele zakelijke fotografie, maar persoonlijke, lifestyle geïnspireerde beelden van jou en je merk.


Naast portretfotograaf voor ZZP’ers die zich met professionele foto's willen onderscheiden en hun personal branding willen versterken, verzorg ik ook complete beeldbanken. De portretfoto's kunnen worden gebruikt voor je website, maar zijn ook goed in te zetten op LinkedIn, Facebook en/of Instagram; zo heb je gelijk een actuele profielfoto :)

Pakkende beelden helpen je om de juiste klanten aan te trekken.

Persoonlijke zakelijke foto's voor ondernemers website CV en LinkedIn

beeldbank

Ga je liever voor een uitgebreide beeldbank? Daar nemen we uitgebreid de tijd voor; we gaan samen een dagdeel op pad (bijv. van 9.30-11.30 uur). Op die manier kunnen we op verschillende (dichtbij elkaar gelegen) locaties (binnen/buiten) foto’s maken en heb je alle gelegenheid om kledingsets te wisselen. We schieten diverse portretten, details, sfeerbeelden, full body foto’s etc. We stemmen alles natuurlijk samen af en zorgen ervoor dat je precies krijgt wat jij nodig hebt om op jouw manier zichtbaar en herkenbaar te zijn én daarmee de juiste klanten aan te trekken. Het resultaat: geen traditionele zakelijke fotografie, maar persoonlijke, lifestyle geïnspireerde beelden van jou en je merk.

jij bÉnt jouw bedrijf, DUS laat jezelf zien...dat schept vertrouwen

Evenementen en bedrijfsfotografie door Sandra Gielesen Delft

evenementen

Naast het maken van bedrijfsfoto's en portretten, leg ik met veel enthousiasme ook evenementen vast. Met mijn documentaire stijl zorg ik voor spontane, professionele foto’s met een unieke uitstraling. De mensen, sfeer en de details waaraan zoveel aandacht is besteed, komen allemaal goed in beeld. Je kunt het event met mijn fotoreportage herbeleven; het is iets moois waar je met trots op terug kunt kijken. Daarnaast kun je de foto’s natuurlijk ook gebruiken als aankondiging voor een nieuw evenement. Beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden....
Persoonlijke zakelijke foto's voor ondernemers website CV en LinkedIn

ja, dat wil ik! 

Ook voor het laten maken van een mooi portret van jezelf, of samen met je team, kun je bij mij terecht. We spreken af op een mooie locatie naar keuze (in de natuur of juist op een stoere locatie, zoals een industrieel gebouw of in de stad). We schieten een serie mooie portretten die jou laten zien zoals je bent op een ongedwongen, spontane manier. De foto’s zullen vooral niet te geposeerd lijken: authentiek en ontspannen zijn woorden die passen bij het resultaat. 

SANDRA IN HET KORT

#FRANKRIJK #HOND #CAPPUCCINO #FAMILIE #ZOMER #LINDA. #GETROUWD #ZON

#WIJN #VTWONEN #VRIENDEN #FOTOGRAFIE #DOCHTER #HEMA #ZOON #DELFT #FUJI 

#VAKANTIE #IKEA #NESPRESSO #HARDLOPEN #NETFLIX # STARBUCKS #FRIESLAND #ETEN

CHECK MIJN PORTFOLIO

recensies

Bedrijfsfotograaf en fotograaf voor ZZP Delft Westland en Midden-Delfland
Evelyn Bontekoe, Talent op Koers

Ik heb de foto's ontvangen; er zitten hele mooie foto's tussen. Ik ben er helemaal mee in mijn nopjes. Nogmaals dank! 

Bedrijfsfotograaf en fotograaf voor zakelijk portret ZZP Delft Westland en Midden-Delfland
Jan Oudeboon, Oudeboon Onderwijsadvies

Dank voor het zorgvuldig fotograferen, het meedenken en het bewerken van de foto’s. Wij zijn erg tevreden! 

Bedrijfsfotograaf en fotograaf voor ZZP Delft Westland en Midden-Delfland
Jitty Koopmans, Social Number Nine

Dankjewel voor de mooie foto's! Wij zijn er erg blij mee. Veel succes met de fotografie en als we je nog eens nodig hebben, weten we je te vinden!

Bedrijfsfotograaf en fotograaf voor ZZP Delft Westland en Midden-Delfland
Patricia ten Houten, Campagneteam PvdA Delft
Bedankt voor de foto's! Ze zijn mooi geworden; veel leuke groepsfoto's ook!
Zakelijke foto's voor een beeldbank met een persoonlijke touch
Wendy van den Daal, Communicatieadviseur ZuidOostZorg
 Bedankt voor de foto’s, ik vind ze erg mooi geworden!
Zakelijke foto's met een persoonlijke touch
Saskia Hoogakker, Communicatie Adviseur Obvion      
 Dank Sandra, de foto’s zijn super!