arrow_drop_up arrow_drop_down

DOCUMENTAIR trouwFOTOGRAAF

Documentaire trouwreportage Delft

ÉCHTE MOMENTEN, BEELDEN DIE JE RAKEN

DOCUMENTAIR BRUIDSFOTOGRAAF

Leuk dat je meer wilt weten over mijn trouwfotografie! Mijn naam is Sandra Gielesen en ik fotografeer sinds 2014 met liefde de liefde! Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag waarop je later nog regelmatig wilt terugkijken; met mijn trouwreportage kan dat!

Ik ben een 'storyteller'; ik vertel het verhaal van jullie dag op een sprankelende, spontane manier met frisse beelden. 

ik fotografeer met liefde de liefde


Documentair bruidsfotograaf Delft voor spontane trouwreportages

niet poseren, maar lekker ongedwongen

Mijn stijl is journalistiek / documentair: dat betekent dat ik vastleg wat er gebeurt, zonder dingen in scène te zetten (nou ja...soms help ik jullie een heel klein beetje). Ik fotografeer op ongedwongen wijze en probeer daarbij altijd hét moment te vangen. Dat betekent voor jullie als bruidspaar dus nauwelijks poseren (yeah!) maar vooral volop genieten van jullie trouwdag!

Altijd op zoek naar verhalen, verhalen die de moeite waard zijn om vast te leggen, jULLIE verhalEN!


Spontane documentaire trouwfotografie Delft

trouwalbum

Ik ben een 'storyteller'. Met mijn foto's vertel ik een verhaal: jullie eigen unieke verhaal! Dat leg ik graag vast in een prachtig trouwalbum, zodat jullie niet alleen een waardevolle, maar ook een tastbare herinnering hebben aan alle mooie momenten van jullie grote dag. 

Documentair trouwfotograaf Delft voor spontane foto's die je raken

JA, IK WIL!

Het is belangrijk dat we samen een klik hebben en daarom is persoonlijk contact wel zo fijn.

Tijdens een kennismakingsgesprek in Delft of online (dat kan prima telefonisch of via Skype, Zoom of Facetime) kunnen we jullie wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken.

SANDRA IN HET KORT

#FRANKRIJK #HOND #CAPPUCCINO #FAMILIE #ZOMER #LINDA. #GETROUWD #ZON

#WIJN #VTWONEN #VRIENDEN #FOTOGRAFIE #DOCHTER #HEMA #ZOON #DELFT #FUJI 

#VAKANTIE #IKEA #NESPRESSO #HARDLOPEN #NETFLIX # STARBUCKS #FRIESLAND #ETEN

CHECK MIJN PORTFOLIO

LIEVE WOORDEN

Trouwfotograaf Delft voor spontane momenten
Wouter & Aleida


Na een ontspannen kennismakingsgesprek wisten we eigenlijk meteen dat Sandra onze huwelijksdag mocht vastleggen. De stijl van haar trouwfotografie sprak ons enorm aan: puur, spontaan en ‘echt’.

De fotografie tijdens de dag verliep ontspannen, voor het grootste deel van de dag hadden we eigenlijk niet eens door dat ze aanwezig was. Na ontvangst van de trouwfoto’s hebben we enorm genoten bij het bekijken ervan. Wat was het een supermooie dag en wat heeft Sandra die prachtig vastgelegd!

Wij zijn echt enorm blij met het eindresultaat en kunnen Sandra zeker van harte aanbevelen voor trouwfotografie.

Spontane bruidsfotografie Delft

Geoffrey & Klaske


Voor onze trouwdag waren we op zoek naar een fotograaf die vooral mooie spontane foto's kon maken. Via via kwamen we terecht bij Sandra. Tijdens het intakegesprek bij haar thuis luisterde ze goed naar onze ideeën en wensen en dacht ze met ons mee. Dat gesprek gaf gelijk een goed gevoel. 

Op onze bruiloft heeft ze prachtige foto's gemaakt en wist ze precies de voor ons speciale en belangrijke momenten vast te leggen zonder daarbij op te vallen. Daarnaast voelde ze niet alleen ons als bruidspaar erg goed aan, maar ook onze gasten.

Kortom, een echte aanrader! Sandra, bedankt voor alles!

Trouwfotograaf Delft voor spontane momenten

Annelies & Marloes


Tijdens het kennismakingsgesprek bleek Sandra erg goed voorbereid, ze hanteerde een vragenlijst met allerlei mogelijke zaken en ze luisterde naar onze wensen. De klik was er meteen. Vandaar dat wij voor Sandra hebben gekozen om onze mooie dag vast te leggen. 

Op de dag zelf merkten wij niet eens dat Sandra er was, ze werkt supersnel, staat er op de juiste momenten en legt de details vast. Tijdens de fotoshoot op de heide stelde ze ons op ons gemak en liet ons meermalen lachen. Met als resultaat verbluffend mooie foto's. 

Als je een fotograaf voor jouw bruiloft zoekt, zoek dan niet verder. Nog dagelijks zijn wij onder de indruk van onze trouwfoto's. Sandra, bedankt!

ja, ik weet het zeker

wij willen graag een ontspannen trouwdag