arrow_drop_up arrow_drop_down

SANDRA


DOCUMENTAIR FOTOGRAAF

Documentaire fotoreportages Delft, Westland, Midden Delfland

ÉCHTE MOMENTEN, BEELDEN DIE JE RAKEN

Welkom op mijn website! Ik zal me even kort voorstellen: Sandra dus, geboren in Delft, getrouwd met Manfred en moeder van een zoon en een dochter, dat ben ik! 

Altijd op zoek naar verhalen, verhalen die de moeite waard zijn om vast te leggen, jULLIE verhalEN!

Mijn passie is het fotograferen van mensen tijdens belangrijke momenten in hun leven. Ik doe dat als 'storyteller'. Dat betekent dat ik op documentaire wijze, ongedwongen en spontaan fotografeer wat er gebeurt; hierdoor zullen jullie je snel op je gemak voelen. Samen maken we waardevolle herinneringen die worden gebundeld in een prachtig document: een luxe album. Op die manier hebben jullie ook tastbare herinneringen waarmee je de bijzondere momenten oneindig kunt herbeleven.

Ik ben gecertificeerd "Beloved - Moment Design" fotograaf; ik heb ervaring met het creëren van spontane interactie waardoor niemand (saai en ongemakkelijk) hoeft te poseren. Mijn doel is dat jullie foto's ontvangen waarin je jezelf herkent! Ben je enthousiast na het bekijken van mijn website en wil je meer informatie? Voor alle contactgegevens klik je op de contactbutton; ik kijk uit naar je bericht!


Liefs,

Documentaire fotoreportages Delft, Westland, Midden Delfland


SANDRA IN HET KORT

#FRANKRIJK #HOND #STARBUCKS #FAMILIE #ZOMER #LINDA. #GETROUWD #ZON

#WIJN #VTWONEN #VRIENDEN #FOTOGRAFIE #DOCHTER #HEMA #ZOON #DELFT #FUJI 

#VAKANTIE #IKEA #NESPRESSO #HARDLOPEN #NETFLIX #CAPPUCCINO #FRIESLAND #ETEN

LIEVE WOORDEN

Bruidsfotograaf Delft voor spontane trouwreportages
Sake & Sabine

Op onze trouwdag voegde Sandra zich naadloos in ons gezelschap. Ze was erbij, dat weten we nu we de foto’s bekijken. Tegelijkertijd was ze er ook niet, ze was een stille aanwezige die prachtige momenten vastgelegd heeft die wij soms niet eens hebben gezien.

Trouwfotograaf Delft voor het vastleggen van grote en kleine momenten

Michiel & Iris

Sandra was onze trouwfotograaf. Van te voren werden al onze wensen en ideeën besproken, dat was erg fijn. Op de trouwdag zelf wist zij de mooist mogelijke foto’s te maken van elk moment van de dag. Ze heeft oog voor detail en maakt prachtige spontane foto’s. Ze is heel professioneel en zorgt dat alles tot in de puntjes goed geregeld is. Heel erg bedankt Sandra, we zijn heel blij met de prachtige foto’s en het album!!

Trouwfotograaf Delft voor spontane momenten

André Johan & Nienke

Sandra bedankt voor de prachtige foto’s van onze bruiloft. Inmiddels hebben we het album in huis en we zijn er erg blij mee! Sandra is professioneel, nauwkeurig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Zeker een aanrader!