arrow_drop_up arrow_drop_down

portfolio familie

Kinderfotograaf en familiefotograaf voor ongeposeerde spontane foto's Zuid Holland

ÉCHTE MOMENTEN, BEELDEN DIE JE RAKEN

bekijk hieronder mijn portfolio om een IDEE te krijgen van mijn werk

JULLIE GEWONE DAGELIJKS LEVEN OP BIJZONDERE WIJZE VASTGELEGD

twijfel je NOG? lees vooral de ervaringen van anderen

Documentaire familiereportages Delft, Westland, Midden Delfland

SANDRA IS BIJ ONS GEWEEST VOOR EEN DAY IN THE LIFE SHOOT. ZE KWAM ROND 15.00 UUR, NA HET SLAAPJE VAN DANI, ONS ZOONTJE. WE VONDEN HET WEL EEN KLEIN BEETJE SPANNEND, MAAR DIE SPANNING WAS HEEL SNEL WEG! SANDRA IS ERG RELAXED EN WE HADDEN NIET IN DE GATEN DAT ZE ER WAS. DANI GEDROEG ZICH NET ALS ANDERS, DIE WAS ER DUS OOK SNEL AAN GEWEND. HET EINDRESULTAAT IS SUPER GAAF GEWORDEN!! WAT ZIJN WIJ ER BLIJ MEE. ZULKE FOTO'S MAAK JE ZELF NOOIT, DIT IS ERG LEUK VOOR LATER. OMDAT JE HET ZELF ZO DRUK HEBT VERGEET JE VAAK DEZE BIJZONDERE MOMENTEN, EEN FANTASTISCHE HERINNERING! WE GAAN EEN PAAR MOOIE FOTO'S INLIJSTEN. SANDRA, HEEL ERG BEDANKT HIERVOOR! 

CHARLÈNE VAN DER GAAG
Spontane familiefoto's, niet geposeerd maar zoals jullie echt zijn!

SANDRA KWAM BIJ ONS OP DE BOERDERIJ VOOR EEN DAY IN THE LIFE FOTOSESSIE. ALLES VERLIEP IN EEN ONTSPANNEN SFEER EN WIJ KONDEN ALS GEZIN GEWOON ONS DING DOEN ZOALS ALTIJD. WAT WAS HET EEN MOOIE ERVARING EN WAT HEEFT SANDRA PRACHTIGE FOTO'S GEMAAKT. GEEN GEPOSEER, MAAR LEKKER SPONTAAN. VOOR DE KINDEREN WAS HET OOK SUPER OMDAT ZE NIET STIL HOEFDEN TE ZITTEN EN LEKKER HUN GANG KONDEN GAAN. WIJ HEBBEN ER EEN PRACHTIGE HERINNERING BIJ GEKREGEN! 

HILTJE GROOS
Spontane niet geposeerde familiefoto's

SANDRA IS BIJ ONS GEWEEST OM EEN STUKJE VAN DE DAG TE FOTOGRAFEREN. ZE KWAM LEKKER OP TIJD ZODAT HET WAKKER WORDEN HIERBIJ OOK OP DE FOTO KON KOMEN. DE KIDS KEKEN EERST NOG WAT NAAR DE CAMERA, MAAR BINNEN EEN HALF UUR WAS DIT NIET MEER AAN DE ORDE EN KWAMEN DE ECHTE FOTO'S.

SANDRA WAS GEDURENDE DE OCHTEND "ONZICHTBAAR" AANWEZIG EN WIJ DEDEN LEKKER ONS NORMALE DING. DAT BLIJKT OOK UIT DE FOTO'S, WANT ER ZITTEN NOGAL WAT FOTO'S BIJ WAARVAN JE GEEN IDEE HAD DAT DIE MOMENTEN OOK OP DE FOTO ZIJN GEKOMEN. GEWELDIG OM HET RESULTAAT TERUG TE ZIEN. VOOR ONS IS HET HEEL HERKENBAAR VAN "JA, DAT IS ROOS" OF "DAT IS EMMA ZOALS ZE ALTIJD IS". EEN PRACHTIG STUK WERK EN HET MOOISTE IS DAT HET ZULKE PURE EN ECHTE FOTO'S ZIJN. SANDRA, BEDANKT VOOR DIT WAARDEVOLLE STUKJE WERK! 

DAPHNE MEIRING