arrow_drop_up arrow_drop_down

portfolio TROUWEN

Documentaire fotoreportages Delft, Westland, Midden Delfland

ÉCHTE MOMENTEN, BEELDEN DIE JE RAKEN

bekijk hieronder mijn portfolio om een IDEE te krijgen van mijn werk

twijfel je NOG? lees vooral onderstaande ervaringen 

Ongeposeerde en spontane trouwfoto's voor regio Delft en omgeving

Toen we onze bruiloft gingen plannen hadden we al heel snel voor onszelf bepaald; wij willen een hele relaxte dag, samen met onze kinderen (een dochter van acht en een zoon van vijf) en de mensen die het dichtst bij ons staan. 


Een goede trouwfotograaf vinden die paste bij ons idee van een mooie bruiloft, was best even een uitdaging. Wij hebben Sandra gevraagd voor een kennismaking omdat wij onder de indruk waren van haar website waar prachtige foto’s op staan die goed weergeven wat Sandra allemaal aan kwaliteit in huis heeft. Omdat wij twee, nog vrij jonge, kinderen hebben, was het voor ons belangrijk om als gezin van tevoren kennis te maken met de trouwfotograaf. Voor Sandra was dat geen enkel probleem EN het klikte meteen. Ze heeft een zeer prettige persoonlijkheid, is rustig, heeft humor en komt met goede ideeën. Sandra begreep goed wat wij wilden en dit heeft zij op onze trouwdag meer dan waar gemaakt! 


Wat zijn wij enorm blij met het prachtige album dat wij uiteindelijk mochten ontvangen. De foto’s geven exact weer hoe wij “onze” dag hebben beleefd: intiem, vrolijk, emotioneel, spontaan, liefdevol en relaxed. Sandra is een echte vakvrouw die onze trouwdag op prachtige wijze heeft weten vast te leggen! 

MARIUS & KIRSTEN
Documentaire trouwreportages Delft Zuid-Holland

Tijdens het kennismakingsgesprek bleek Sandra erg goed voorbereid, ze hanteerde een vragenlijst met allerlei mogelijke zaken en ze luisterde naar onze wensen. De klik was er meteen. Vandaar dat wij voor Sandra hebben gekozen om onze mooie dag vast te leggen. 


Op de dag zelf merkten wij niet eens dat Sandra er was, ze werkt supersnel, staat er op de juiste momenten en legt de details vast.  Tijdens de fotoshoot op de heide stelde ze ons op ons gemak en liet ons meermalen lachen. Met als resultaat verbluffend mooie foto's. 


Als je een fotograaf ZOEKT voor jouw bruiloft, zoek dan niet verder. Nog dagelijks zijn wij onder de indruk van onze trouwfoto's. Sandra, bedankt!

ANNELIES & MARLOES
Documentaire trouwreportages Delft Zuid-Holland

Wij trouwden op een schip en onze huwelijksdag was er een met nogal wat (fotografische) uitdagingen; het weer was namelijk stormachtig, Maar de foto's zijn prachtig geworden! De ceremonie vond, vanwege het slechte weer, binnen in het schip plaats met ontzettend weinig daglicht. Maar ook hier alle lof voor Sandra. Je ziet gewoon dat er een professionele fotografe aan het werk is geweest! 


Sandra was zeer goed voorbereid, had goede tips tijdens de intake en is bovendien gewoon super vriendelijk! Ze is er, maar niet op de voorgrond. Ze weet de mooie momenten tussen familie (tijdens ceremonie bijvoorbeeld) prachtig vast te leggen. 


Ook het album is echt de moeite waard: bij twijfel: doen! Sandra maakt er iets prachtigs van en je hebt een blijvend aandenken aan deze mooie dag. 

JEROEN & SUSAN

nog meer lieve woorden

Documentaire trouwreportages Delft, Westland, Midden Delfland
Sake & Sabine

Op onze trouwdag voegde Sandra zich naadloos in ons gezelschap. Ze was erbij, dat weten we nu we de foto’s bekijken. Tegelijkertijd was ze er ook niet, ze was een stille aanwezige die prachtige momenten vastgelegd heeft die wij soms niet eens hebben gezien.

Trouwfotograaf Delft voor spontane momenten

Michiel & Iris

Sandra was onze trouwfotograaf. Van te voren werden al onze wensen en ideeën besproken, dat was erg fijn. Op de trouwdag zelf wist zij de mooist mogelijke foto’s te maken van elk moment van de dag. Ze heeft oog voor detail en maakt prachtige spontane foto’s. Ze is heel professioneel en zorgt dat alles tot in de puntjes goed geregeld is. Heel erg bedankt Sandra, we zijn heel blij met de prachtige foto’s en het album!!

Expert in het maken van spontane trouwreportages

André Johan & Nienke

Sandra bedankt voor de prachtige foto’s van onze bruiloft. Inmiddels hebben we het album in huis en we zijn er erg blij mee! Sandra is professioneel, nauwkeurig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

JA, IK WIL!